Mstětice brezernHned první den nové sezony bylo ve Mstěticích celkem rušno. Areál byl otevřen ve čtvrtek 26. 3. ráno a hned v 8 hodin se na recepci hlásili první nedočkavci. Ideální počasí samozřejmě sehrálo pozitivní roli.

„S většinou hráčů, mezi nimiž převažovali naši členové, jsme se neviděli několik měsíců, takže shledání probíhalo v příjemné atmosféře. Dobrá snídaně, osvěžující káva, přípitek šampaňským a pak už první letošní hra," popsal ráno úvodního dne letošní sezony manager GC Mstětice Jaroslav Kuracina.

Také pro klubovou kuchyni a restauraci to byl zátěžový test. Pochutnat si na snídani či obědě totiž krom hráčů přišel také početný doprovod. Pochvaly mířily nejen za kuchaři a obsluhou, ale také k vedení klubu, které přes zimu zútulnilo klubovou restauraci. Nová podlaha, židle a třeba i ubrusy, to všechno dodalo interiéru nový šmrnc.

Mstetice kuchynBěhem dne se na greenu prostřídalo šedesát hráčů. „Plné parkoviště, rušno na hřišti a pohoda v restauraci. Vzhledem k tomu, že je pořád březen, že bylo poprvé otevřeno a oficiální Zahajovací turnaj pořádáme až 4. 4., hodnotím otvíračku velmi pozitivně. Šest desítek spokojených hráčů na hřišti hned na úvod, to je skvělé. Doufám, že v podobném duchu bude probíhat celá sezona," odtajnil svoje přání Jaroslav Kuracina. Podle něj nasadil loňský rok laťku kvality hodně vysoko. Mstětice se v anketě Golfový areál roku 2014 umístily v TOP 10.

Daniel Rojan, GC Mstětice


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2025, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...