cebr-x1-750Spojit golf s gurmánským zážitkem můžete na Čertově břemeni. O víkendu 4. – 5. června si užijete obojího bezezbytku. To, že vaření je radost, předvede Marek Fichtner, v současné době šéfkuchař restaurace Červený jelen, který v minulosti řídil kuchařský tým v pražském hotelu Kempinski nebo hotelu Augustine. Golf si pro změnu vychutnáte na místní osmnáctce při třetím turnaji letošní Geum Golf Tour Čertovo břemeno. A pokud přemýšlíte, co s dětmi, pak i pro ně je připravený skvělý program včetně golfového tréninku, hry na hřišti, ale i cyklistiky, koupání, rybaření a noční bojovky. To vše pod dohledem zkušených trenérů.

Připravil: Alois Žatkuliak

Více informací najdete na www.cebr.cz


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2025, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...