cebr-750Jak spojit golfový zážitek s gastronomickým a ještě připravit celodenní zábavu pro děti a sami zažít příjemný den? Stačí vyrazit na víkend 12. a 13. června na Čertovo břemeno. A pak si už můžete nejen zahrát golf, ale v rámci gurmánských víkendů vychutnat česko-rakouské menu známého šéfkuchaře Petra Hajného, který uvaří především z lokálních surovin a od místních farmářů. V nabídce budou sladkovodní ryby, dlouze pečená masa a klasické recepty v inovativních úpravách. Pro děti je na sobotu připravená tradiční golfová akademie s možností přespání a i večerním programem a hlídáním. Druhý den si mohou děti zahrát golfový turnaj.

Připravil: Alois Žatkuliak

Více informací najdete na www.cebr.cz


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2025, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...