Mstet restNová sezona se kvapem blíží a golfové kluby dávají dohromady týmy zaměstnanců. Nejinak je tomu ve Mstěticích, kde hodlají doplnit stávající personál o kuchaře a servírku či číšníka. Manager klubové restaurace Karel Vacek požaduje u zmiňovaných oborů minimálně roční praxi, dále dobré znalosti z gastronomie, zdravotní průkaz pro práci v potravinářství, komunikační schopnosti, samostatnost, spolehlivost, poctivost, zodpovědnost a smysl pro pořádek. Chuť do práce, vysoké pracovní nasazení a týmová spolupráce s personálem restaurace se berou jako samozřejmost.

„Je jasné, že když něco požadujeme, musíme také cosi nabídnout," říká Karel Vacek. Podle něj je to především práce v zajímavém a příjemném prostředí, dále možnost seberealizace, dobré platové podmínky, zaměstnání na hlavní pracovní poměr, přátelský kolektiv, seriózní jednání a firemní benefity. Ty ale hodlám s uchazečem probrat až osobně," dodává manager mstětické golfové restaurace. Uchazeči mohou své životopisy posílat na mail: Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , případně volat přímo Karlu Vackovi na číslo 603 448 483. Místo pracoviště: Golf Club Mstětice, Zeleneč, Mstětice 35, Praha – východ 250 91.

Zdroj: Daniel Rojan, GC Mstětice


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2025, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...