Eset
Golf aktuálně Smůla pro Wolffa: trestnou ránu mu sudí přiřkli až zpětně podle videa

K zajímavé situaci se během prvního kola The American Express přimotal Matthew Wolff. Mladý Američan hned při své druhé turnajové ráně na jamce číslo 1 poněkud déle zakládal hůl ve složité pozici v mírném svahu a jak zaznamenaly i televizní kamery, jeho míč se přitom viditelně pohnul. Zatímco samotný hráč byl přesvědčen, že jeho pohyb nezavinil on, rozhodčí byli nakonec jiného názoru a poté, co celou situaci přezkoumali zpětně z videozáznamu, penalizovali jednadvacetiletého golfistu jednou trestnou ránou navíc. Na kontroverzní moment se můžete podívat pod odkazem níže, pokud jde o samotného Wolffa, ten nakonec v Kalifornii obsadil možná i vinou ne zcela šťastného začátku turnaje až dělené čtyřicáté místo.

Připravil: Lukáš Pařenica

Zdroj
https://golf.com/instruction/rules/how-matthew-wolff-lost-stroke-rules-video-review/


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript

Přihlášení Golf News



Poradna

Může být profík kedíkem amatéra?

Pekne pozdravujem pán Slezák. Prosím Vás môže mi na komerčnom dospeláckom turnaji robiť caddyho môj golfový tréner. N ...

Poradna

Žena, začátečník - nákup holí

Dobrý den, jsem úplný začátečník a ráda bych si pořídila své první vybavení. Na výběr je mnoho možností a nevím jaké. ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...