Golf aktuálně Chyba ve skórkartě. Cameron Percy v Texasu končil diskvalifikací

Obětí pravidla, které je už delší dobu některým fandům tak trochu trnem v oku, se stal minulý týden na Valero Texas Open zkušený golfista Cameron Percy. I když ne tak docela. Šestačtyřicetiletý Australan totiž podle rozhodčích podepsal nesprávně vyplněnou skórkartu, načež byl - bez dalších podrobností - po druhém kole diskvalifikován. Pravdou ovšem zůstává, že výsledky 76-80 by v žádném případě tak jako tak nestačily na cut, takže nešlo o nic velkého. Někteří diváci ale na základě téhle kauzičky znovu začali na sociálních sítích volat po zavedení elektronických skórkaret, které by na nejvyšší úrovni mohly zamezit případným omylům. Nikdo totiž nevěří, že by si ostřílený Percy upisoval rány úmyslně - a to navzdory tomu, že už v kariéře jednu diskvalifikaci zažil, v roce 2013 na TB (dnes Valspar) Championship.

Připravil: Lukáš Pařenica

Zdroj:
https://twitter.com/PGATOURComms/status/1378115687697244160
https://7news.com.au/sport/golf/tringale-leads-percy-disqualified-in-pga-c-2505550


Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News



Poradna

Může být profík kedíkem amatéra?

Pekne pozdravujem pán Slezák. Prosím Vás môže mi na komerčnom dospeláckom turnaji robiť caddyho môj golfový tréner. N ...

Poradna

Žena, začátečník - nákup holí

Dobrý den, jsem úplný začátečník a ráda bych si pořídila své první vybavení. Na výběr je mnoho možností a nevím jaké. ...

OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
6000 Kč,-

Set želez Exotics EXi (5–PW), shaft UST Mamiya 40 F3 (flex R). Tradiční tvar, menší offset, maximální kontrola i délka. Skvělý poměr cena/výkon! ...