Golf aktuálně Oslava zážitkové gastronomie: Hotel Horizont v Peci pod Sněžkou

Gurmeti a milovníci dobrého vína si přijdou na své přesně na přelomu listopadu a prosince letošního roku. O víkendu 29. 11.–1. 12. 2013 se v hotelu Horizont v Peci pod Sněžkou konají již 8. Gastronomické dny šéfkuchaře Jiřího Švestky. Probíhají maximálně dvakrát ročně, trvají pouhé 3 dny, ale zážitek zůstává na celý rok, stejně jako zájem přijet i příště a zvědavost, co šéfkuchař Švestka připraví tentokrát.

Jiri SvestkaSnoubení pokrmů s víny v sobotu od 19.00
Vrcholem Gastronomických dnů je sobotní večer. Servírovat se bude pětichodové degustační menu snoubené s víny ze známého vinařství Chateau Valtice – Vinné sklepy Valtice. Jednotlivé chody průběžně osobně okomentují šéfkuchař hotelu Horizont Jiří Švestka a ředitel Vinných sklepů Valtice David Šťastný.

Kdo by sobotní degustaci nestihl, může si v HORIZONT cafe&restaurantu od pátku do neděle užívat nejen vybrané pokrmy z degustačního menu, ale i další speciality, připravované kuchařským týmem hotelu Horizont exkluzivně pro tento víkend.

OBJEVTE SVŮJ HORIZONT...

Bc. Pavel Bednář
food&beverage manager
HOTEL****HORIZONT
Velká Pláň 141
542 21 Pec pod Sněžkou
tel.: +420 499 861 513
Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript
www.hotelhorizont.cz


Související články:
Poslat na email Tisk Přidat mezi oblíbené TwitterFacebook googleLinkujGoogle Buzz

Přihlášení Golf News


OMEZENÝ POČET ZA SUPER CENY
350 Kč,-

Zahájen prodej voucherů 1fee2hráči na sezonu 2025, které umožňují na vybraných hřištích ve vymezeném čase po uhrazení jednoho fee hru dvěma hráčům. S ...